Miten Long Play toimii?

Mitä, kuka, miksi, miten? Tälle sivulle on koottu Long Playn perustiedot. Yhteystietomme löydät sivun lopusta.


Mikä Long Play on?
Long Play julkaisee tutkivaa journalismia, laajoja reportaaseja, henkilökuvia ja esseitä Suomen parhailta kirjoittajilta. Sisältö koostuu kolmenlaisista jutuista:
1. Pitkät artikkelit ovat julkaisumme ydintä: nautinnollisia lukujuttuja, joita tehdään ajan kanssa ja ajatuksella, kaunokirjallisella otteella. Nämä voit myös kuunnella äänikirjana tai ladata talteen sähkökirjana tai pdf:nä.
2. Perjantaikirje lähtee tilaajien meileihin kerran viikossa ja sisältää viikon olennaisimman kolumnin ja toimituksen lukusuosituksia. (Jos kirjettä ei näy sähköpostissasi, tsekkaa roskapostit tai ota yhteyttä toimitukseen!)
3. Lyhyet ovat nimensä mukaisesti vähän tiiviimpiä juttuja Long Playn omista aiheista tai muista ajankohtaisista teemoista.

Kuka tätä pyörittää?
Long Play on lukijoiden rahoittama media. Toisin sanoen: emme ole riippuvaisia mainostajista, olemme riippuvaisia lukijoista. 
Long Play Media Oy:n osake-enemmistön omistavat julkaisun kahdeksan perustajaa.

Kuinka kirjoittajat voivat tarjota juttuja Long Playlle?
Toimituksemme ottaa tosi mielellään vastaan juttutarjouksia! Ota yhteyttä  päätoimittajaamme Ilkka Karistoon (050-364 1756, ilkka.karisto@gmail.com).
Jos haluat kirjoittaa Long Playlle, kerro viestissäsi jutun aihe sekä miten toteuttaisit sen. Perustele, miksi juttu pitäisi mielestäsi tehdä, miksi se kiinnostaa sinua, ja miksi se sopisi mielestäsi juuri Long Playn jutuksi.

Voiko Long Playlle lähettää uutisvinkkejä?
Todella mieluusti. Laita meiliä päätoimittajalle tai jollekin toimituksen jäsenelle. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksella ja huolehdimme lähdesuojasta. Halutessasi voit olla yhteydessä myös tietoturvallisemmalla Signal-yhteydellä: +358 503371255.

Salasana rikki, tilaus ei toimi, jokin meni pieleen?
Ei hätää! Laita viestiä osoitteeseen  yllapito@longplay.fi niin selvitetään asia. Vastaamme itse lukijoiden viesteihin ja autamme mielellämme kaikissa teknisissä pulmissa ja muissakin.

Mitkä ovat tilausehdot?
Täältä ne löytyvät https://www.longplay.fi/tilausehdot

Yhteystiedot?
Ilkka Karisto, päätoimittaja / editor-in-chief: ilkka@longplay.fi, 050-3641756
Anu Silfverberg, toimituspäällikkö / assistant editor: anu@longplay.fi, 044-3335574
Hanna Nikkanen, toimittaja / journalist: hanna@longplay.fi
Karoliina Paananen, toimittaja / journalist: karoliina@longplay.fi
Sonja Saarikoski, toimittaja / journalist: sonja@longplay.fi
Tilaukset ja salasanat: yllapito@longplay.fi

Long Play Media Oy
Fleminginkatu 14 B 1
00530 Helsinki
Y-tunnus 2551152-8

Perustajajäsenet: Anu Silfverberg, Ilkka Karisto, Antti Järvi, Hanna Nikkanen, Riku Siivonen, Johanna Vehkoo, Reetta Nousiainen, llkka Pernu

Hallituksen jäsenet: Anu Silfverberg, Hanna Nikkanen, Antti Järvi, Johanna Vehkoo, Tina Aspiala, Ronja Salmi