Opettajina Antti Järvi, Hanna Nikkanen, Reetta Räty, Anu Silfverberg ja Ilkka Karisto

Iltapäiväkoulu lauantaina 24. marraskuuta klo 12.15–16.00

Antti Järvi, Hanna Nikkanen, Reetta Räty, Anu Silfverberg ja Ilkka Karisto:
Tunnetaitoja toimittajille

Seuraavassa iltakoulussa pureudutaan tietokirjoittajien työn sosiaalisiin ja psykologisiin pulmiin sekä tarjotaan timanttisia vinkkejä, tutkittua tietoa ja vertaistukea. Koulutustilaisuus käsittelee haastattelemiseen, kuohuttaviin aiheisiin, työprosessiin ja editoimiseen liittyviä visaisia tilanteita. Iltakoulu järjestetään poikkeuksellisesti lauantaina ja iltapäiväkouluna. Paikkana toimii Haaga-Helian auditorio Pasilassa, osoitteessa Ratapihantie 13.

Lippuja tilaisuuteen myy Tiketti

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen lukuvuoden 2018–2019 aikana (ensi keväänä järjestetään neljä iltakoulua) tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Ensi kevään iltakoulujen ajankohdat ovat:

– Torstai 24.1. klo 16.15–19.30. Opettajina toimivat kirjailija, toimittaja ja dokumenttielokuvaohjaaja Elina Hirvonen sekä toimittaja, kirjailija ja Long Playn toimituspäällikkö Anu Silfverberg. He vetävät luovan kirjoittamisen harjoituksia tietokirjoittajille ja asiatekstin tekijöille. Tilaisuudesta lisää marraskuun lopussa, jolloin liput tulevat myyntiin.

– Torstai 7.3. klo 16.15-20.00. Koulutustilaisuuden aihe kerrotaan myöhemmin.

– Torstai 4.4. klo 16.15-20.00. Koulutustilaisuuden aihe kerrotaan myöhemmin.

– Torstai 9.5. klo 16.15-20.00. Täydellinen juttu – Long Playn toimitus paljastaa parhaat vinkkinsä kirjoittamiseen (uusinta keväältä 2017).

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa [email protected] otsikolla ”koulutukset”. Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksille, järjestöille, yrityksille ja virastoille. Niistä lisää Long Playn koulutusesitteessä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustelut: [email protected]