Työpajan vetäjänä toimii Anu Silfverberg.

Haluatko kirjoittaa, mutta et saa aikaiseksi?

Long Play järjestää kirjoittajan työpajan viikonloppuna 8.–9. helmikuuta.

Long Play järjestää helmikuussa työpajan, jossa tehdään kahden päivän ajan ohjattuja luovan kirjoittamisen harjoituksia, kokeillaan eri tekniikoita ja näkökulmia, sekä harjoitellaan kirjoittamiseen liittyvien estojen ja pelkojen ylittämistä. Kurssi koostuu kokonaan käytännön kirjoitusharjoituksista. Vetäjänä toimii toimittaja ja kirjailija Anu Silfverberg. Koulutus on uusinta viime vuonna järjestetyistä työpajoista. Työpajaan otetaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Työpajan tiedot:

– Aika: lauantai 8.2. klo 12–16 ja sunnuntai 9.2. klo 12–16.

– Paikka: kustannusosakeyhtiö Teos, Kasarmikatu 23 A, Helsinki. 

– Hinta: 138 € + alv 24 % = 171,12 €

– Ilmoittautuminen: Lähetä osoitteeseen kauppa@longplay.fi lyhyt sähköposti, jossa kerrot hiukan omasta taustastasi ja toiveistasi kirjoittajana ja kurssin suhteen.

Keväällä 2020 järjestetään myös neljä iltakoulua, joiden sisällöstä kerrotaan lähiaikoina. Iltakoulut järjestetään tiistaina 28. tammikuuta, torstaina 12. maaliskuuta, torstaina 2. huhtikuuta ja tiistaina 12. toukokuuta.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen ensi vuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa tuottaja Emil Johanssonille emil@longplay.fi otsikolla "koulutukset".

Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksiin, järjestöihin, yrityksiin ja virastoihin. Niistä lisää Long Playn koulutusesitteessä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustelut: antti@longplay.fi