Iltakoulu

Seuraava iltakoulu tiistaina 2. lokakuuta klo 16.15–20.00

Sirpa Kähkönen, Hanna Nikkanen, Johanna Laitinen ja Ilkka Karisto:
Näin teet kertovan tietokirjan

Lokakuun iltakoulussa perehdytään siihen, kuinka tehdään narratiivinen tietokirja ja miten teksti saadaan vetäväksi. Opettajina toimivat tietokirjailija ja Long Playn päätoimittaja Hanna Nikkanen, kirjailija Sirpa Kähkönen, Long Playn toimitussihteeri Ilkka Karisto ja Gummeruksen toimituspäällikkö Johanna Laitinen. Koulutus järjestetään Haaga-Helian auditoriossa Pasilassa.

Lippuja siihen myy Tiketti.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen lukuvuoden 2018–2019 aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Tänä syksynä järjestetään lisäksi seuraavat iltakoulut:

– To 1.11. klo 16.15–20.00 aiheena on käsikirjoittajien opit kaikille kirjoittajille.

– La 24.11. klo 12.15–16.00 aiheena on, millä keinoilla jokainen voi parantaa omaa tekstiä, jos käytössä ei ole ammattieditoijaa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa [email protected] otsikolla ”koulutukset”. Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksille, järjestöille, yrityksille ja virastoille. Niistä lisää Long Playn koulutusesitteessä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustelut: [email protected]