Long Playn iltakoulu: Esseen opit

Seuraava iltakoulu torstaina 6. syyskuuta klo 16.15–20.00

Antti Arnkil, Anu Silfverberg ja Riikka Pelo: Esseen opit

Syyskuun iltakoulussa perehdytään siihen, kuinka kirjoitetaan hyvä essee. Samalla opitaan oman ajattelun jäsentämistä. Opettajina toimivat kirjailija ja kustannustoimittaja Antti Arnkil, Long Playn toimituspäällikkö ja kirjailija Anu Silfverberg sekä Finlandia-palkittu kirjailija Riikka Pelo. Tule kuuntelemaan, mitä kaikki kirjoittajat voivat oppia esseen tekemisestä. Koulutus järjestetään Haaga-Helian auditoriossa Pasilassa.

Lippuja siihen myy Tiketti.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen lukuvuoden 2018–2019 aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa [email protected] otsikolla ”koulutukset”. Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksille, järjestöille, yrityksille ja virastoille. Niistä lisää Long Playn koulutusesitteessä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustelut: [email protected]