Kirjoita henkilö!

Long Playn iltakoulu 5. syyskuuta klo 16.15–20.00.

Helena Ruuska, Antti Järvi, Mari Paalosalo-Jussinmäki: Kirjoita henkilö!

Syyskuun iltakoulussa opitaan henkilökuvausta ja henkilön käyttämistä kerronnan keinona. Millainen on hyvä henkilöjuttu? Milloin henkilö saa lukijan ymmärtämään aihetta ja eläytymään olennaiseen? Millaisia asioita pitää ottaa huomioon, kun kirjoittaa historiallisesta henkilöstä? Kirjoittajakoulutus järjestetään Haaga-Heliassa Pasilassa (Ratapihantie 13), ja lippuja siihen myy Tiketti.

Syksyllä järjestetään kolme muutakin iltakoulua. Niiden teemat ovat jo selvillä, mutta opettajista ja sisällöstä kerrotaan tarkemmin myöhemmin (liput tulevat myyntiin aina seuraavana päivänä edellisestä iltakoulusta):

– tiistaina 8. lokakuuta: Esseen opit II

– keskiviikkona 6. marraskuuta: Kuinka reportaasi tehdään?

– tiistaina 3. joulukuuta: Näin teet kertovan tietokirjan (uusinta uusilla puhujilla) 

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen lukuvuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa antti@longplay.fi otsikolla ”koulutukset”. Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksille, järjestöille, yrityksille ja virastoille. Niistä lisää Long Playn koulutusesitteessä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustelut: antti@longplay.fi