Tammikuun iltakoulussa opettavat Juha Itkonen, Johanna Sinisalo, Aurora Rämö, Anu Silfverberg ja Antti Järvi.

Long Playn iltakoulu tiistaina 28. tammikuuta klo 16.15–20.00.

Mitä olen oppinut – 50 vinkkiä kirjoittamisen huipulle

Long Playn iltakoulussa tammikuussa viisi kirjoittamisen ammattilaista kertoo kukin kymmenen merkittävintä asiaa, jonka he ovat oppineet työssään. Koulutus sisältää sekä konkreettisia ohjeita että yllättäviä opetuksia kirjoittamisesta ja journalismista. Opettajina toimivat kirjailijat Juha Itkonen ja Johanna Sinisalo, Long Playn Antti Järvi ja Anu Silfverberg sekä Suomen Kuvalehden toimittaja Aurora Rämö. Iltakoulu järjestetään Haaga-Helian Pasilan toimipisteen auditoriossa (Ratapihantie 13) Helsingissä. Lippuja siihen myy Tiketti.

Keväällä 2020 järjestetään myös kolme muuta iltakoulua.

– Torstaina 12. maaliskuuta teemana on huumori kirjoittamisessa.

– Torstaina 2. huhtikuuta kerrotaan, kuinka autofiktiota tehdään.

– Tiistaina 12. toukokuuta Long Playn toimitus paljastaa täydellisen jutun reseptin (koulutus on uusinta).

Iltakoulujen opettajat varmistuvat myöhemmin. Uusi iltakoulu tulee myyntiin aina edellisen iltakoulun jälkeen.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen vuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Etsitkö tietoa Suomen Kulttuurirahaston kirjoittajakoulusta kriitikoille? Sitä löytyy täältä.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa tuottaja Emil Johanssonille emil@longplay.fi otsikolla "koulutukset".

Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksiin, järjestöihin, yrityksiin ja virastoihin. Niistä lisää Long Playn koulutusesitteessä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustelut: antti@longplay.fi