Esseen opit

Long Playn iltakoulu 8. lokakuuta klo 16.15–20.00.

Antti Nylén, Tommi Melender, Koko Hubara: Esseen opit

Lokakuun iltakoulussa esseistit Antti Nylén, Tommi Melender ja Koko Hubara kertovat kirjoitusprosessin eri vaiheista, esseetekstin kertojasta ja omakohtaisuudesta – ja antavat parhaat vinkkinsä kirjoittajille. Koulutus sopii kaikille, joita kiinnostavat esseen kirjoittaminen, oman ajattelun jäsentäminen ja erilaiset tavat lähestyä tekstiä. Kirjoittajakoulutus järjestetään Haaga-Heliassa Pasilassa (Ratapihantie 13), ja lippuja siihen myy Tiketti.

Syksyn muiden iltakoulujen opettajista ja sisällöstä kerrotaan tarkemmin myöhemmin (liput tulevat myyntiin aina seuraavana päivänä edellisestä iltakoulusta):

– keskiviikkona 6. marraskuuta: Kuinka reportaasi tehdään?

– tiistaina 3. joulukuuta: Näin teet kertovan tietokirjan (uusinta uusilla puhujilla) 

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen lukuvuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa tuottaja Emil Johanssonille emil@longplay.fi otsikolla "koulutukset".

Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksiin, järjestöihin, yrityksiin ja virastoihin. Niistä lisää Long Playn koulutusesitteessä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustelut: antti@longplay.fi