Opettajina Ville Similä, Vappu Kaarenoja, Anu Silfverberg ja Ilkka Karisto

Long Playn iltakoulu 6. marraskuuta klo 16.15–20.00.

Ville Similä, Vappu Kaarenoja, Anu Silfverberg, Ilkka Karisto: Kuinka reportaasi tehdään?

Marraskuun iltakoulussa opettajina toimivat Long Playn Ilkka Karisto, Suomen Kuvalehden Vappu Kaarenoja sekä Helsingin Sanomien Ville Similä. He paljastavat parhaat vinkkinsä reportaasin tekoon, omiin käytännön kokemuksiinsa nojaten. Aiheeseen johdattaa Long Playn Anu Silfverberg. Koulutus järjestetään Haaga-Heliassa Pasilassa (Ratapihantie 13), ja lippuja siihen myy Tiketti.

Syksyllä järjestetään lisäksi vielä yksi iltakoulu: tiistaina 3. joulukuuta pidetään Näin teet kertovan tietokirjan -koulutus. Se on toiveuusinta viime syksyltä, tosin uusilla puhujilla. Koulutuksen liput tulevat myyntiin 7. marraskuuta.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen lukuvuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa tuottaja Emil Johanssonille emil@longplay.fi otsikolla "koulutukset".

Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksiin, järjestöihin, yrityksiin ja virastoihin. Niistä lisää Long Playn koulutusesitteessä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustelut: antti@longplay.fi