Long Playn iltakouluissa opit
maan parhailta kirjoittajilta! 

Iltakoulut järjestetään Haaga-Helian Pasilan toimipisteen auditoriossa klo 16.30–19.30 (Ratapihantie 13, Helsinki). Niihin voi osallistua joko paikan päällä tai etänä striimin kautta osoitteessa tiketti.stream.

Ti 9.5.2023: Luovan kirjoittamisen työpaja

Long Playn suositut kirjoittajan työpajat palaavat yhdeksi illaksi Haaga-Helian auditorioon. 
Konsepti on yksinkertainen: toimittaja ja kirjailija Anu Silfverberg vetää parhaita kirjoitusharjoituksiaan kolmen tunnin ajan. Illan jälkeen osallistujilla on iso kasa tekstiä ja monia ideoita oman kirjoittamisen elävöittämiseen. Hanki lippusi ajoissa!

 

Vain verkossa: Täydellinen juttu!

Long Playn päätoimittaja Ilkka Karisto ja toimituspäällikkö Anu Silfverberg paljastavat tässä koulutuksessa täydellisen jutun reseptin. He käyvät läpi juttuprosessin vaiheet alusta loppuun. Koulutus sisältää monia käytännön vinkkejä ideointiin, aineiston hallintaan, haastatteluun, tarinan löytämiseen, kerronnan keinoihin ja tekstin viimeistelyyn. Lyhyt intensiivikurssi sopii kaikille toimittajille, kirjoittajille ja sellaisiksi haluaville.
Huom: Tämä verkkokoulutus on tallenne iltakoulusta, joka järjestettiin lokakuussa 2022. Osta lippu täältä!

 

Vain verkossa: Pitkän jutun ruumiinavaus

 

Tässä koulutuksessa Long Playn toimitus kertoo pitkän ja vetävän lukujutun tekemisestä hyvin konkreettisten esimerkkien avulla! Hanna Nikkanen, Karoliina Paananen ja Ilkka Karisto avaavat Long Playn juttujen työvaiheet – ideoinnista valmiiksi tekstiksi. Kirjoittajat kertovat, mitä missäkin vaiheessa tehtiin ja miten tietyt valinnat syntyivät. Koulutus on hyvin käytännönläheinen ja antaa konkreettisia työvälineitä kaikille kirjoittamisesta ja pitkän tekstin tekemisestä kiinnostuneille. Jos haluat tutustua koulutuksessa käsiteltyihin juttuihin, voit pyytää ne toimituksesta ilmaiseksi: anu@longplay.fiOsta lippusi täältä!


Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen vuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa Anu Silfverbergille anu@longplay.fi otsikolla "koulutukset".