Long Playn iltakouluissa opit maan parhailta kirjoittajilta! 

Tältä sivulta löydät tiedot tulevista iltakouluista. 

Iltakoulut järjestetään Haaga-Helian Pasilan toimipisteen auditoriossa klo 16.15–19.45 (Ratapihantie 13, Helsinki). Korona-aikana koulutukset ovat kuitenkin etäkoulutuksia, joihin yleisö osallistuu streamin kautta. Mikäli koulutukseen on mahdollista osallistua paikan päällä, ilmoitamme asiasta erikseen. 

Pe 5. maaliskuuta: Puheen kirjoittaminen ja argumentaatio 
Maaliskuun iltakoulu sopii kaikille, jotka joutuvat perustelemaan väitteitään: puhujille, kolumnisteille, esseisteille ja muille kirjoittajille. Opimme muun muassa, miten yleisö vakuutetaan, millaista on hyvä argumentointi ja miten jätetään muistijälki. Opettajina toimivat Kriittisen korkeakoulun puhetaidon ja argumentaation opettaja Severi Hämäri, kolumnisti, toimittaja ja tietokirjailija Maryan Abdulkarim sekä puhetaidon opettaja, kirjailija Juhana Torkki. Kyseessä on etätapahtuma, jonka tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan 5.-12.3. Liput ja lisätietoa täältä.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen vuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa tuottaja Adile Sevimlille adile@longplay.fi otsikolla "koulutukset"