Long Playn iltakouluissa opit maan parhailta kirjoittajilta! 

Tältä sivulta löydät tiedot syksyn 2020 iltakouluista. Iltakoulut järjestetään Haaga-Helian Pasilan toimipisteen auditoriossa klo 16.15–19.45 (Ratapihantie 13, Helsinki). Poikkeuksena iltakoulu "Pöytälaatikkoteksti päätökseen", joka järjestetään ainoastaan etänä.

TAPAHTUMA SIIRTYY: KE 2.12. → TI 8.12. Näin teet kertovan tietokirjan!
Valitettavasti tapahtuma joudutaan siirtämään korona-altistumisen vuoksi. Korvaava päivämäärä tapahtumalle on tiistai 8. joulukuuta. Tapahtuman sisältö pysyy samana ja ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavaan tapahtumaan. Lipun ostaneille on tiedotettu asiasta sähköpostitse. Pahoittelemme siirrosta aiheutuvaa harmia ja kiitämme yleisöä ymmärryksestä. Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, ole yhteydessä: adile@longplay.fi

Paljon toivottu iltakoulu kertovan tietokirjan tekemisestä. Opettajina palkitut kirjailijat ja toimittajat Juha Kauppinen ja Tiina Raevaara sekä kirjakustantamo Kosmoksen kustannuspäällikkö Mikko Aarne. Iltakoulussa kerrotaan sekä tietokirjan konseptoinnista, tiedonhankinnasta ja tyylistä että tulevaisuuden tietokirjastakin. Mukana myös Long Playn oma toimitus. Tapahtumaan voi osallistua ainoastaan etänä striimin kautta tai katsomalla jälkeenpäin tallenteen Tiketin verkkoalustalta. Tallenne on katsottavissa viikon ajan. Liput ja lisätietoa Tiketistä.

Ke 9.12. Pöytälaatikkoteksti päätökseen!
Tässä iltakoulussa kerrotaan vinkit pitkän fiktiivisen tekstin kasassa pitämiseen ja viimeistelyyn. Koulutuksessa käydään läpi romaanikäsikirjoituksen tie ideasta aina kustannussopimuksen solmimiseen saakka. Opettajina kirjailija Marjo Niemi, WSOY:n kustannustoimittaja Samuli Knuuti, kirjailija Sofi Oksanen ja juristi, tietokirjailija Lottaliina Pokkinen. Tapahtumaan voi poikkeuksellisesti osallistua ainoastaan etänä striimin kautta tai katsomalla jälkeenpäin tallenteen Tiketin verkkoalustalta. Liput ja lisätietoa Tiketistä.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen vuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa tuottaja Adile Sevimlille adile@longplay.fi otsikolla "koulutukset"