Long Playn iltakouluissa opit maan parhailta kirjoittajilta! 

Tältä sivulta löydät tiedot kevään 2020 iltakouluista. Syksyn ohjelma ilmoitetaan myöhemmin. Iltakoulut järjestetään Haaga-Helian Pasilan toimipisteen auditoriossa klo 16.15–19.45 (Ratapihantie 13, Helsinki).

Ti 28.1. Mitä olen oppinut – 50 vinkkiä kirjoittamisen huipulle
Viisi kirjoittamisen ammattilaista kertoo kukin kymmenen merkittävintä asiaa, jonka he ovat oppineet työssään. Opettajina toimivat kirjailijat Juha Itkonen ja Johanna Sinisalo, Long Playn Antti Järvi ja Anu Silfverberg sekä Suomen Kuvalehden toimittaja Aurora Rämö.

To 12.3. Komiikan kirjoittajan työkalupakki
Maaliskuun iltakoulussa perehdytään komiikan kirjoittamiseen eri välineille. Opettajina toimivat näyttelijä ja koomikko Heli Sutela, toimittaja Janne Zareff sekä stand up -koomikko ja toimittaja Jukka Lindström.

To 2.4. Kuinka autofiktiota tehdään?
Iltakoulua ei järjestetä koronavirustilanteen vuoksi vaan se siirretään syksyyn. Sarjaliput ovat voimassa myös syksyn iltakouluissa sekä kevään 2021 iltakouluissa.

Ti 12.5. Long Playn toimitus paljastaa täydellisen jutun reseptin!
Iltakoulua ei järjestetä koronavirustilanteen vuoksi vaan se siirretään syksyyn. Sarjaliput ovat voimassa myös syksyn iltakouluissa sekä kevään 2021 iltakouluissa.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen vuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa tuottaja Adile Sevimlille adile@longplay.fi otsikolla "koulutukset"