Long Playn iltakouluissa opit maan parhailta kirjoittajilta! 

Tältä sivulta löydät tiedot tulevista iltakouluista. 

Iltakoulut järjestetään Haaga-Helian Pasilan toimipisteen auditoriossa klo 16.30–19.30 (Ratapihantie 13, Helsinki). Niihin voi osallistua joko paikan päällä tai etänä striimin kautta osoitteessa tiketti.stream.

Ti 25. lokakuuta: Käsikirjoittajien opit!

Syksyn toisessa Iltakoulussa opitaan käsikirjoittamisen huipuilta! Omasta työstään tulevat kertomaan Aikuiset-sarjan käsikirjoittaja Anna Brotkin, Cannes-palkittu elokuvaohjaaja Juho Kuosmanen sekä kirjailija ja käsikirjoittaja Kirsikka Saari. Koulutus on käytännönläheinen ja sopii kenelle tahansa kirjoittajalle tai sellaiseksi haluavalle. Tapahtumaan voi osallistua sekä paikan päällä että etänä striimin kautta. Striimiä pääsee katsomaan osoitteessa tiketti.stream. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan myös Iltakoulun jälkeen. Ohjeet löytyvät myös pääsylipusta.

Liput myynnissä nyt Tiketissä!

Ti 4. lokakuuta: Täydellinen juttu!

Syksyn ensimmäisessä iltakoulussa LP:n toimitus paljastaa taas täydellisen jutun reseptin. Luvassa on runsaasti käytännön vinkkejä ideointiin, aineiston hankintaan, haastatteluun, tarinan löytämiseen, kerronnan keinoihin ja kirjoittamiseen. Opettajina toimivat Hanna Nikkanen, Anu Silfverberg ja Ilkka Karisto. Koulutus sopii kaikille toimittajille, kirjoittajille ja sellaisiksi haluaville. Koulutus järjestetään Helsingin Pasilassa, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun auditoriossa Pasilassa osoitteessa Ratapihantie 13. Tapahtumaan voi osallistua sekä paikan päällä että etänä striimin kautta. Striimiä pääsee katsomaan osoitteessa tiketti.stream. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan 4.–18. lokakuuta. Ohjeet löytyvät myös pääsylipusta.

Koulutus on toiveuusinta vuodelta 2021. Liput myynnissä ja stream katsottavissa Tiketissä 18.10. asti!

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen vuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa Jussi Ruusilalle jussi@longplay.fi otsikolla "koulutukset"