Long Playn iltakouluissa opit maan parhailta kirjoittajilta! 

Tältä sivulta löydät tiedot tulevista iltakouluista. 

Iltakoulut järjestetään Haaga-Helian Pasilan toimipisteen auditoriossa klo 16.15–19.45 (Ratapihantie 13, Helsinki). Korona-aikana koulutukset ovat kuitenkin etäkoulutuksia, joihin yleisö osallistuu streamin kautta. Mikäli koulutukseen on mahdollista osallistua paikan päällä, ilmoitamme asiasta erikseen. 

Ti 4. toukokuuta: Pakko lukea – asiateksti vetäväksi!
Long Playn kevään viimeisessä iltakoulussa kirjoitetaan tilastot tarinoiksi! Onko aiheesi kiinnostava, mutta materiaali vaikeaa ja paperinmakuista? Toukokuun iltakoulussa Long Playn toimitus kertoo, miten viranomaistekstien, tutkimusartikkelien, arkistojen ja paperinmakuisten lähteiden pohjalta kirjoitetaan tekstiä, joka vetää lukijan mukaansa ja saa aiheen kuin aiheen heräämään eloon. Opettajina Long Playn päätoimittaja Ilkka Karisto, toimituspäällikkö Anu Silfverberg ja entinen päätoimittaja Antti Järvi. Etätapahtuma on katsottavissa vain striimin kautta osoitteessa tiketti.stream viikon ajan 4.-14. toukokuuta. Liput ja lisätietoa täältä.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen vuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa tuottaja Adile Sevimlille adile@longplay.fi otsikolla "koulutukset"