Long Playn iltakouluissa opit maan parhailta kirjoittajilta! 

Tältä sivulta löydät tiedot syksyn 2020 iltakouluista. Iltakoulut järjestetään Haaga-Helian Pasilan toimipisteen auditoriossa klo 16.15–19.45 (Ratapihantie 13, Helsinki).

Ti 22.9. Kuinka autofiktiota tehdään? 
Syyskuun iltakoulussa opitaan kirjoittamaan autofiktiota ja rikkomaan päiväkirjan peruskaavaa. Iltakoulu keskittyy autofiktion tekniikoihin, eettisiin haasteisiin sekä fiktion ja todellisuuden erottamiseen toisistaan. Opettajina toimivat kirjailijat Emmi-Liia Sjöholm ja Johannes Ekholm sekä näytelmäkirjailija Milja Sarkola. Tapahtumaan voi osallistua joko paikan päällä tai etänä striimin kautta. Liput Tiketistä.

Ti 6.10. Long Playn toimitus paljastaa täydellisen jutun reseptin!
Lokakuun iltakoulussa Long Playn oma toimitus paljastaa täydellisen jutun reseptin eli parhaat vinkkinsä jutunteon kaikkiin vaiheisiin, omiin käytännön kokemuksiinsa nojaten. Opettajina toimivat Johanna Vehkoo, Anu Silfverberg ja Antti Järvi. Koulutus sopii kaikille toimittajille, kirjoittajille ja sellaisiksi haluaville. Tapahtumaan voi osallistua joko paikan päällä tai etänä striimin kautta. Liput Tiketistä

Ti 10.11. Kuinka saattaa pöytälaatikkoteksti päätökseen? 
Marraskuun iltakoulussa kerrotaan vinkit pidemmän tekstin kasassa pitämiseen ja viimeistelyyn. Tapahtumaan voi osallistua joko paikan päällä tai etänä striimin kautta. Lisätietoa luvassa myöhemmin.

Ke 2.12. Näin teet kertovan tietokirjan!
Paljon toivottu iltakoulu kertovan tietokirjan tekemisestä. Tapahtumaan voi osallistua joko paikan päällä tai etänä striimin kautta. Lisätietoa luvassa myöhemmin.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen vuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa tuottaja Adile Sevimlille adile@longplay.fi otsikolla "koulutukset"