Lyhyet

Tilausmallimme uudistuu, näin se toimii

15.3.2024

Long Playn tilausmalli uudistuu. Tässä vastaukset olennaisiin kysymyksiin!

 

Miten tämä toimii?

Juttuarkisto sisältyy tilaukseen, eikä sitä tarvitse enää erikseen lunastaa tai täydentää. Tilaajana pääset lukemaan ja kuuntelemaan kaikkia maksullisia sisältöjämme ja voit myös aina lahjoittaa niitä ystävillesi veloituksetta.

Uudet tilaukset uusiutuvat automaattisesti (paitsi jos ostat lahjaksi). 

Vuositilaaja, jos muutat nyt tilauksesi uusiutuvaksi Oma LP -tililläsi, saat kaksi ilmaista lisäkuukautta! Nykyinen tilauksesi siis pitenee. Sinulta ei nyt veloiteta mitään. Tilauskauden päätyttyä tilaus jatkuu normaalihintaisena.

 

Mitä tämä maksaa?

Tilauksen hinta muuttuu. Normaalihinta on nyt 59 € vuodessa tai 5,90 € kuussa. 

Jos olet vanha kuukausitilaaja, saat vielä seuraavat kaksi veloitusta vanhalla hinnalla. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, alennus tulee suoraan tilillesi.

 

Miksi nostatte kuukausihintaa?

Hinta on pysynyt samana vuosien ajan. Toimituksemme on kuitenkin kasvanut ja toimintamme laajentunut. Long Playn työ tehdään lukijoiden tuella ja jokainen tilaaja on meille kullan arvoinen. Uudessa mallissa arkisto sisältyy kaikkiin tilauksiin ja juttuja ilmestyy enemmän kuin 12 vuodessa. 

 

Onko lisää kysymyksiä?

Oma LP -linkin takaa näet aina oman tilauksesi tiedot. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä osoitteeseen yllapito@longplay.fi. Vastaamme aina mahdollisimman pian ja henkilökohtaisesti.

Kiitos että olet Long Playn lukija!