KIRJOITTAJAN TYÖPAJA: KYMMENEN KIRJOITUSHARJOITUSTA!

Suosittu kirjoittajan työpaja palaa taas syksyllä 2021! Järjestämme kaksi eri luovan kirjoittamisen työpajaa: Kirjoittajan työpaja 1 ja Kirjoittajan työpaja 2. Työpajoissa on eri tehtävät, mutta taso on molemmissa sama, eli avoin! Molemmat kurssit sisältävät kymmenen kutkuttavaa käytännön kirjoitusharjoitusta. Aikataulua on väljennetty kurssilaisten toiveiden mukaisesti niin, että tehtäviä on kaksi viikossa. Työpajan kesto on siis viisi viikkoa.

Jos olet käynyt Kirjoittajan työpajan ennen maaliskuuta 2021, olet käynyt työpaja 1:n. Jos et muista, kumpaan työpajaan olet osallistunut aiemmin, kysy, ja tarkistamme asian!

MITÄ TEHDÄÄN?

Kurssilla tehdään käytännön kirjoitusharjoituksia. Kokeilemme eri tekniikoita ja näkökulmia, sekä harjoittelemme kirjoittamiseen liittyvien estojen ylittämistä. Toimittaja-kirjailija Anu Silfverberg antaa kaksi kertaa viikossa uuden luovan kirjoittamisen harjoituksen ja kertoo, mihin tehtävässä kannattaa kiinnittää huomiota ja mikä sen pointti on. 

MISSÄ, MILLOIN, MITEN?

Kirjoittajan työpaja on verkkokurssi, jonka alustana toimii suljettu Facebook-ryhmä. Anu Silfverberg julkaisee tehtävät sekä videolla että tekstinä. 

Kurssi kestää viisi viikkoa. Linjoilla ei tarvitse olla tiettyyn kellonaikaan, vaan tehtäviä voi tehdä ja keskusteluun osallistua oman aikataulun salliessa. Ryhmä säilyy ainakin kuukauden kurssin jälkeen, jotta harjoituksiin ja ryhmän keskusteluihin voi tarvittaessa palata.

MITÄ JÄÄ KÄTEEN?

Tavoite on, että kurssin loputtua jokaisella on läjäpäin tekstiä ja kokemusta erilaisista harjoituksista, joilla voi alkaa työstää kirjoittamista eteenpäin. Tekstejä kannustetaan jakamaan toisten kanssa, mutta se ei ole pakollista.

Työpaja sopii kaikille luovasta kirjoittamisesta kiinnostuneille. Se järjestetään aiemman työpajan osallistujien toiveesta, mutta ei vaadi aiempaa kokemusta Long Playn kirjoituskursseista! Työpajan tunnelma on rento, tehokas ja kannustava.

Ilmoittautuminen: Lähetä osoitteeseen kauppa@longplay.fi lyhyt sähköposti, jossa kerrot kuka olet ja mitä toiveita sinulla on kirjoittajana ja kurssin suhteen. Ilmoita myös, kumpaan työpajaan (1 vai 2) haluat ilmoittautua.

Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa kaikista kirjoituskoulutuksistamme, laita viestiä adile@longplay.fi.

Kurssin hinta on 99 euroa (sisältää alvin). Maksu hoituu laskulla.

Ota itsellesi aikaa kirjoittaa!