Long Playn kirjoittajan työpajat jouduttiin perumaan keväältä koronan vuoksi. Järjestimme ne etänä. Konsepti todettiin toimivaksi ja sai paljon kiitosta. Niinpä luovan kirjoittamisen etätyöpajoja järjestetään myös jatkossa. Mietimme, miten etäkurssi olisi mahdollisimman uskollinen alkuperäiselle konseptille: työpaja on rento, tehokas ja kommunikoiva.

1. MISSÄ JA MILLOIN: Luovan kirjoittamisen työpaja toimii suljetussa Facebook-ryhmässä, johon osallistujat saavat kutsun. Työpajat ovat osoittautuneet hyvin suosituiksi, mistä olemme hyvin kiitollisia! Seuraavan työpajan ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin. Työpaja kestää kolme viikkoa. Linjoilla ei tarvitse olla tiettyyn kellonaikaan, vaan tehtäviä voi tehdä oman aikataulun salliessa.

2. MITÄ TEHDÄÄN? Kurssilla tehdään käytännön kirjoitusharjoituksia. Kokeilemme eri tekniikoita ja näkökulmia, sekä harjoittelemme kirjoittamiseen liittyvien estojen ja pelkojen ylittämistä. Joka toinen päivä vetäjä Anu Silfverberg antaa kurssilaisille sekä videolla että kirjallisesti yhden kirjoitusharjoituksen ja kertoo, mikä sen pointti on ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Treenaamme erilaisia kerronnan keinoja, näkökulmia ja tekniikoita. Ryhmässä keskustellaan harjoituksista ja kirjoittamisesta.

3. MITÄ JÄÄ KÄTEEN? Työpajan tavoite on, että sen jälkeen jokaisella on läjäpäin tekstiä ja kokemusta erilaisista harjoituksista ja tekniikoista, joilla voi alkaa työstää kirjoittamista eteenpäin. Kurssin päätteeksi jokainen voi jakaa suosikkitekstinsä ryhmän kanssa, opettaja antaa siitä palautetta ja tsemppihenki vallitsee.

Ilmoittautuminen: Lähetä osoitteeseen kauppa@longplay.fi lyhyt sähköposti, jossa kerrot hiukan omasta taustastasi ja toiveistasi kirjoittajana ja kurssin suhteen.

Kurssin hinta on 99 euroa (sisältää alvin). Maksu hoituu laskulla.
Nyt on aikaa kirjoittaa, otetaan siitä kaikki irti!