Long Playn kirjoittajan työpajat järjestetään verkossa. Työpajat ovat osoittautuneet hyvin suosituiksi, mistä olemme hyvin kiitollisia! Niinpä luovan kirjoittamisen etätyöpajojat jatkuvat! Työpaja on rento, tehokas ja kommunikoiva.

1. MISSÄ JA MILLOIN: Luovan kirjoittamisen työpaja toimii suljetussa Facebook-ryhmässä, johon osallistujat hyväksytään heidän ilmoittauduttuaan työpajaan. Työpaja kestää kolme viikkoa. Linjoilla ei tarvitse olla tiettyyn kellonaikaan, vaan tehtäviä voi tehdä oman aikataulun salliessa. Uusien työpajojen ajankohdat päivittyvät tämän sivun ylälaitaan ja niistä tiedotetaan myös Long Playn sosiaalisen median kanavissa. Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa kirjoituskoulutuksistamme, laita viestiä adile@longplay.fi.

2. MITÄ TEHDÄÄN? Kurssilla tehdään käytännön kirjoitusharjoituksia. Kokeilemme eri tekniikoita ja näkökulmia, sekä harjoittelemme kirjoittamiseen liittyvien estojen ja pelkojen ylittämistä. Joka toinen päivä vetäjä Anu Silfverberg antaa kurssilaisille sekä videolla että kirjallisesti yhden kirjoitusharjoituksen ja kertoo, mikä sen pointti on ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Treenaamme erilaisia kerronnan keinoja, näkökulmia ja tekniikoita. Ryhmässä keskustellaan yhdessä harjoituksista ja kirjoittamisesta.

3. MITÄ JÄÄ KÄTEEN? Työpajan tavoite on, että sen jälkeen jokaisella on läjäpäin tekstiä ja kokemusta erilaisista harjoituksista ja tekniikoista, joilla voi alkaa työstää kirjoittamista eteenpäin. Kurssin päätteeksi jokainen voi jakaa suosikkitekstinsä ryhmän kanssa ja keskustella siitä hyvässä hengessä!

Ilmoittautuminen: Lähetä osoitteeseen kauppa@longplay.fi lyhyt sähköposti, jossa kerrot hiukan omasta taustastasi ja toiveistasi kirjoittajana ja kurssin suhteen. Ilmoita myös, minä päivänä alkavaan työpajaan haluat ilmoittautua.

Kurssin hinta on 99 euroa (sisältää alvin). Maksu hoituu laskulla.
Ota itsellesi aikaa kirjoittaa!