Suomalaisia voitava karkottaa nykyistä helpommin

2. huhtikuu 2015, Riku Siivonen

Perussuomalainen ajatuspaja Suomen Perusta julkaisi tänään tutkimuksen Maahanmuutot ja Suomen julkinen talous.

Siinä on tilastojen ja erilaisten elinkaarilaskelmien avulla laskettu, millä tavalla eri maista Suomeen tulleet vaikuttavat Suomen julkiseen talouteen. Tulokset kertovat, että esimerkiksi Irakista ja Somaliasta tullut ihminen vie vuodessa julkista taloutta keskimäärin 12 000 euroa miinukselle. Virolainen vie julkistaloutta kolmisen tonnia pakkaselle, mutta esimerkiksi saksalainen saa aikaan yli 2000 euron plussan.

Tutkimuksen annin voi tiivistää näin: Mitä kauempaa ja epävakaisemmista oloista maahanmuuttaja tulee, sitä enemmän häntä joudutaan auttamaan. Varsinaisesta uutispommista ei siis voida tässä yhteydessä puhua.

Tutkimus on silti mielenkiintoinen. Nimittäin taulukko, josta edelliset luvut ovat peräisin, kertoo lisäksi eriskummallisen seikan. Me suomalaiset olemme tuhoamassa omaa isänmaatamme: jokainen suomalainen vie Suomea tuhat euroa miinukselle joka vuosi.

Näin ei voida jatkaa.

Tutkimus ei sisällä politiikkasuosituksia, mutta uskallan ehdottaa sellaista itse. Tuodaan Suomeen niin paljon saksalaisia kuin vain ikinä pystytään. Sitä mukaa kun saksalaisia tulee maahan, karkotetaan suomalaisia pois. Määrätietoisella ohjelmalla saamme aikaan lopullisen ratkaisun kestävyysvajeeseen. Muutamassa vuodessa saksalaiset hoitavat budjettimme tasapainoon ja valtion velat ovat historiaa.


Lisää kirjoittajalta