Long Play julkaisee Suomen parasta journalismia: juttuja joiden faktat on tutkittu ja jotka lisäävät lukijansa ymmärrystä maailmasta. Long Play -verkkolehdellä on noin 7500 tilaajaa, mutta Long Playn suositulla perjantaikirjeellä on jo yli 18 000 tilaajaa. Uutiskirjeiden joukossa se on harvinaisuus: kerran viikossa ilmestyvä journalistinen julkaisu, joka sisältää Long Playn toimituspäällikkö Anu Silfverbergin ajankohtaisen kolumnin sekä luku–, katselu– ja kuunteluvinkkejä koko toimitukselta.

Mainostamalla perjantaikirjeessä tavoitat tehokkaasti kulttuurista, yhteiskunnasta ja journalismista intohimoisesti kiinnostuneet lukijat. He ovat usein korkeasti koulutettuja 26–44-vuotiaita, ja he lukevat perjantaikirjettä sitoutuneesti. Kirje jaetaan myös Long Playn sosiaalisen median kanavissa: meillä on 26 000 seuraajaa Facebookissa ja 16 000 seuraajaa Twitterissä. Tutustu uutiskirjeeseen.

Ilmoituksen varaaminen

Varaa mainospaikka perjantaikirjeessä täällä. Kirjeessä on vain kaksi mainospaikkaa, joten varaathan ilmoituksesi heti.

Ilmoituspaikan hinta (alv 0%):

1 viikko: 500 € 
2 viikkoa: 800 €
3 viikkoa: 1 200 €
4 viikkoa: 1 500 €

Kun olet varannut mainospaikan, saat vahvistusviestin. Toimita aineisto viimeistään neljä arkipäivää ennen julkaisua. Aineisto tulee toimittaa maksimissaan 1200 pikseliä leveänä jpg-kuvana. Korkeus on vapaa, mutta kuitenkin niin, että kuva on muodoltaan vaaka.

Mahdolliset peruutukset on tehtävä viikko ennen julkaisua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 75 prosenttia ilmoituksen arvosta. Aineistopäivän jälkeen tehdyt peruutukset veloitetaan kokonaisuudessaan hinnaston mukaisesti.

Kysy lisää: mainonta@longplay.fi