Miten romaani tehdään – Leena Parkkinen, Saara Turunen ja Anna-Riikka Carlson

Torstaina 4. huhtikuuta klo 16.15–20.00

Anna-Riikka Carlson, Leena Parkkinen, Saara Turunen: Miten romaani tehdään

Huhtikuun iltakoulussa opetellaan proosan tekemistä. Kirjailijat Leena Parkkinen ja Saara Turunen sekä WSOY:n kustantaja Anna-Riikka Carlson kertovat romaanin kirjoittamisesta ja antavat käytännön vinkkejä siihen. Paikkana toimii Haaga-Helian auditorio Pasilassa, osoitteessa Ratapihantie 13.

Lippuja tilaisuuteen myy Tiketti.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen vuoden 2019 aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Keväällä järjestetään neljä iltakoulua, samoin syksyllä. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Tänä keväänä järjestetään lisäksi tämä iltakoulu:

– Torstai 9.5. klo 16.15. Täydellinen juttu – Long Playn toimitus paljastaa parhaat vinkkinsä jutuntekoon (toiveuusinta keväältä 2017). Lippuja koulutukseen myy Tiketti.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa [email protected] otsikolla ”koulutukset”. Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksille, järjestöille, yrityksille ja virastoille. Niistä lisää Long Playn koulutusesitteessä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustelut: [email protected]