Opettajina Elina Hirvonen ja Anu Silfverberg

Iltakoulu torstaina 24. tammikuuta klo 16.15–19.30

Elina Hirvonen ja Anu Silfverberg:
Luovia harjoituksia tietokirjoittajille

Tammikuun iltakoulussa kirjailija-toimittajat Elina Hirvonen ja Anu Silfverberg jakavat parhaat vinkkinsä tekstin tuottamiseen, tarinan löytämiseen, elävään tekstiin ja lukkojen avaamiseen käytännön niksien ja harjoitusten kautta. He kertovat myös, miten itse ovat hyödyntäneet harjoituksia journalistin tai tietokirjailijan työssä. Tarvitset mukaasi läppärin tai muun muistiinpanovälineen, jolla sinun on helppo kirjoittaa. Aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta ei tarvitse olla. Paikkana toimii Haaga-Helian auditorio Pasilassa, osoitteessa Ratapihantie 13.

Lippuja tilaisuuteen myy Tiketti.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen vuoden 2019 aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Keväällä järjestetään neljä iltakoulua, samoin syksyllä. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Kevään iltakoulujen muut ajankohdat ovat:

– Torstai 7.3. klo 16.15. Näin juttuni on syntynyt – käytännönläheinen ilta, joka tarjoaa vinkkejä tiedonhankintaan ja kirjoittamiseen.

– Torstai 4.4. klo 16.15. Kuinka proosaa kirjoitetaan?

– Torstai 9.5. klo 16.15. Täydellinen juttu – Long Playn toimitus paljastaa parhaat vinkkinsä jutuntekoon (toiveuusinta keväältä 2017).

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa [email protected] otsikolla ”koulutukset”. Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksille, järjestöille, yrityksille ja virastoille. Niistä lisää Long Playn koulutusesitteessä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustelut: [email protected]gplay.fi